GÜNCEL

BAKIRKÖYLÜLER, VUSLATININ 745. YILINDA HZ. MEVLANA’YI ZİYARET ETTİLER

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköylüler, vuslatının 745. yılında Konya’ya giderek Hz. Mevlana’yı andılar.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN  MEVLANA MÜZESİ’NE ZİYARET

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN MEVLANA MÜZESİ’NE ZİYARET

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya Hz. Mevlana Müzesi’ne ücretsiz gezi 11 Aralık-Salı akşamı saat 23.00’de gerçekleşecek.

ÜNLÜLER, ENGELLİ TENİSÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bakırköy Belediyesi’nin, 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla ünlü isimler ile engelli sporcular arasında tenis turnuvası düzenlendi.

BAKIRKÖY’DE ÜNLÜLER, ENGELLİ SPORCULARLA TENİS OYNAYACAK

ENGELLERİ KALDIR TENİS ŞÖLENİ 3 ARALIK’TA

BAŞKAN KERİMOĞLU, SOĞAN DAĞITTI

BAŞKAN KERİMOĞLU: TARLALAR ÜRÜNSÜZ, HALKIMIZ BESİNSİZ KALDI

BAŞKAN KERİMOĞLU 'BAĞIMLILIK' SEMİNERİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Bakırköylü öğrencilere yönelik başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlıklar konusunda ‘Alkol, Sigara ve Madde Bağımlılığı’ semineri verildi.

ALKOL, SİGARA VE MADDE BAĞIMLILIĞI PANELİ

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Alkol, sigara ve madde bağımlılığı” paneli yarın(Cuma) saat 14.30’da Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

BAKIRKÖY’DE GOLDENFEST ISTANBUL 2018

Ukrayna istanbul Başkonsolosluğu ve Bakırköy Belediyesi’nin desteğiyle Goldenfest Istanbul 2018, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

AYRINTILAR
BAKIRKÖY’DE ÇOCUK MASASI İLE BİZ HAKLARIMIZI ÖĞRENDİK, YA DİĞER ÇOCUKLAR!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Kaymakamlığı ve Çocuk Hakları Zirvesi Derneği işbirliği ile hayata geçirilen Bakırköy Çocuk Masası temsilcisi çocuklar, “Bakırköy’deki ilk, orta ve liselerde eğitim gören çocuklar haklarını biliyor ama Türkiye geneli

BAKIRKÖY’DE BU MASADA SÖZ KÜÇÜKLERİN, DİNLEMEK BÜYÜKLERİN

Bakırköy Okul Meclisi öğrenci temsilcileriyle, çocuklar için güç birliği yapan makamlar Bakırköy Titanic Port Hotel'de değerlendirme toplantısında bir araya gelecekler.

BAKIRKÖYLÜLER, ANITKABİR’DE ATAMIZI ANDILAR

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköylüler; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılında Anıtkabir’e giderek Atamızı andılar.

BAKIRKÖY’DE 10 KASIM’DA ATAMIZIN SEVDİĞİ ŞARKILAR KONSERİ

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Atamızın Sevdiği Şarkılar” konseri, 10 Kasım-Cumartesi saat 19.30’da gerçekleşecek.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.