GÜNCEL

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ  “YAZ SANAT OKULU”

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ “YAZ SANAT OKULU”

“Kültür ve Sanatın Başkenti” olma ideali ile çalışan Bakırköy Belediyesi’nin çocuklara yönelik ücretsiz “Yaz Sanat Okulu”, 25 Haziran’da başlıyor.

BAKIRKÖY’DE MİZAH MÜZESİ AÇILDI

Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Mizah Müzesi; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Bakırköylülerin katıldığı törenle hizmete açıldı.

BAKIRKÖY’DE MİZAH MÜZESİ AÇILIYOR

Bakırköy’ün Yüzü Daha Da Gülecek! Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Mizah Müzesi 13 Haziran 2018-Çarşamba günü saat 15.00’de hizmete açılacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN SPORCULARA İFTAR

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi Hayvan Barınağı Profesyonel Ekiplerce Temizlendi

Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi; bir Alman firması tarafından ‘hayvan barınağı temizleme projesi’ kapsamında temizlendi.

BBT UKRAYNA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Bakırköy Belediye Tiyatroları ‘nın (BBT), “LENA, LEYLA VE ÖTEKİLER” adlı oyunu Ukrayna’nın en büyük tiyatro festivallerinden olan 20.International Theatre Festivali Melpomene of Tavria ‘dan onur ödülüyle döndü.

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ BAKIRKÖY’DE KUTLANDI

Bakırköy Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü çocuklarla birlikte kutladı.

BAKIRKÖY'DE BOTANİK PARKTA ÇEVRE ŞENLİĞİ

5 Haziran Dünya Çevre Günü; Bakırköy’de, Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı işbirliği ile düzenlenecek “Çevre Şenliği” etkinliğiyle kutlanacak.

Bakırköylü Kursiyerlerden ‘Yıl Sonu Sergisi’

Bakırköy Belediyesi Fildamı Kültür Merkezi'nde eğitim gören hat, tezhip ve minyatür kursiyerlerinin bu yıl içinde yaptıkları eserler ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile görücüye çıktı.

SİGARAYI ZİHİNDE BIRAKMAK GEREKİYOR

Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, sigara başta olmak üzere zararlı alışkanlıklar konusunda vatandaşları bilinçlendirmek için ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ semineri verildi.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN 5 BİN ÇOCUĞA 10 BRANŞTA ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULU

Bakırköy Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ücretsiz yaz spor okulu düzenliyor.

“BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL”

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bağımlı Olma, Özgür Ol” konulu seminer yarın(Perşembe) saat 14.30’da Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda yapılacak.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.