GÜNCEL

BAKIRKÖYLÜLER HUKUKU EN YALIN DİLLE ÖĞRENECEK

Türkiye Barolar Birliği (TBB) , Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kent Konseyi işbirliği ile temel hukuk bilgileri konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla “Hukuk Okur Yazarlığı” seminerleri verilmeye başlandı.

TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM OLANAKLARI ARTTIKÇA SPORDAN UZAKLAŞIYORUZ

Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediyesi tarafından “Amatör Spor Haftası “ münasebetiyle düzenlenen “Sporun çocukların gelişimi üzerindeki etkileri ve obezite “ konulu panel Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.

BAKIRKÖY’DE SPORUN ÇOCUKLAR VE GENÇLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından “Amatör Spor Haftası” münasebetiyle düzenlenen yürüyüş Bakırköy İncirli Caddesi Dikilitaş Durağı ve Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı arasında yapıldı.

BAKIRKÖY’DE SPORCULAR YÜRÜYECEK

Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediyesi, “Amatör Spor Haftası” münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.

BAŞKAN KERİMOĞLU, SOKAK KAHVALTISINDA ATAKÖYLÜLERLE BULUŞTU

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Ataköy Mahallesi’nde yurttaşlarla kahvaltıda buluştu.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN İSPİRTOHANE’DE ÜCRETSİZ SANAT KURSLARI

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu yıl da ücretsiz sanat kursları düzenliyor.

ALZHEIMER HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliği ile düzenlenen “Alzheimer Hakkında Bilmedikleriniz” konulu panel 28 Eylül-Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

AYRINTILAR
BAŞKAN KERİMOĞLU: BAKIRKÖY BELEDİYESİ NÜFUSUNA ORANLA EN ÇOK KREŞ ÇOCUĞUNA HİZMET VEREN BELEDİYE

Bakırköy Belediyesi Çocuk Evlerinin yeni eğitim-öğretim yılı açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi’nin nüfusuna oranla en fazla kreş çocuğuna hizmet veren Belediye olduğunu açıkladı.

BAKIRKÖY’DE ÇOCUK EVLERİ YENİ DÖNEMİ AÇILIŞ TÖRENİ

Bakırköy Belediyesi çocuk evlerinde yeni dönem; 24 Eylül-Pazartesi saat 11.00’de düzenlenen açılış töreniyle başladı.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN MEYDANDA ON BİNLERCE AŞURE

Bakırköy Belediyesi , Muharrem ayı dolayısıyla Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda yurttaşlara on binlerce aşure dağıttı.

“Seni Seviyorum Türkiye” oyunu Lefkoşa’da sahnelendi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sunduğu 16. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde Bakırköy Belediye Tiyatroları, “Sherlock-Hamid” oyunundan sonra bu kez de “Seni Seviyorum Türkiye” oyununu sahneledi.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı

İlçe Okullarımızdaki 2018 - 2019 Eğitim Öğretim dönemi açılış törenlerine katılfık. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar dileriz.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.