GÜNCEL

HABERLER

BAKIRKÖY KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ, ARİF SAĞ ve SABAHAT AKKİRAZ KONSERİYLE AÇILDI

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi Türk Halk Müziğinin iki usta ismi Arif Sağ ve Sabahat Akkiraz konseri ile açıldı.

Bakırköy’de İki Önemli Sergi

Dicle Derman Koleksiyonu’ndan oluşan “Osmanlı’dan Günümüze Notalara Yolculuk” ve A.İlhan Gülek Koleksiyonu “Kuruluşunun 87. Yılında Halkevi Yayınları” sergileri Bakırköy’de açılıyor.

BAKIRKÖY’DE SAHAF FESTİVALİ 22 ŞUBAT’A KADAR

Bakırköy Belediyesi ve Beyoğlu Sahaflar Derneği tarafından düzenlenen Bakırköy 1. Sahaf Festivali, 22 Şubat’a kadar Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda kitapseverlerin beğenisine açık kalacak.

BAKIRKÖYLÜ ÜNLÜ SANATÇI ERDOĞAN SICAK EBEDİYETE UĞURLANDI

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden Bakırköylü ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Erdoğan Sıcak(79) ebediyete uğurlandı.

EN AZ 40 YILLIK  EVLİ 40 ÇİFTTEN SEVGİLİLER GÜNÜ DANSI

EN AZ 40 YILLIK EVLİ 40 ÇİFTTEN SEVGİLİLER GÜNÜ DANSI

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen,” Bir Yastıkta En Az 40 Yıllık 40 Evli Çiftten Sevgililer Günü Dansı” etkinliği 14 Şubat’ın bir gün öncesinde Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

TÜRKİYE’DE BİR İLK : KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ BİR ARADA

AKADEMİK SINIFLAR,SANAT GALERİSİ, KÜLTÜR-SANAT ATÖLYELERİ, SİNEMA SALONU, KONFERANS SALONU, KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ, CEM SALONU DA BULUNUYOR

BAKIRKÖY’DE SAHAF FESTİVALİ 11-22 ŞUBAT’TA

Bakırköy Belediyesi ve Beyoğlu Sahaflar Derneği tarafından düzenlenecek Bakırköy 1. Sahaf Festivali, 11-22 Şubat tarihleri arasında Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

ONLAR ARTIK HUKUK OKUR YAZARI

Bakırköy Belediyesi, Türkiye Barolar Birliği(TBB) ve Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen “Hukuk Okur Yazarlığı” seminerlerine devam eden Bakırköylülere sertifikaları verildi.

MABET SOKAK’IN ADI DADYAN SOKAK OLARAK DEĞİŞTİ

Bakırköylülerin isteğiyle, Bakırköy Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karara göre; Mabet Sokak’ın adı Dadyan Sokak olarak değiştirildi.

26. Troya Kültür-Sanat Ödülleri Açıklandı

1992'de Bakırköy'de kurulan, ulusal kültürümüzü korumayı, yaşatmayı ve bu yolla çağdaş kültüre ulaşmayı ilke edinen Troya Folklor Araştırmaları Derneği, kurulduğu tarihten itibaren her yıl ödül vermeyi gelenek haline getirmiştir.

DEVRİM ŞEHİTLERİ BAKIRKÖY’DE ANILIYOR

Bakırköy Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bakırköy Şubesi tarafından düzenlenen “Devrim Şehitlerini Anma Etkinliği” 27 Ocak-Pazar günü saat 18.00’de başlayacak.

UĞUR MUMCU BAKIRKÖY’DE ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ, TİYATRO GÖSTERİMİ İLE ANILIYOR

Usta Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ölümünün 26. yılında Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği şiir ve müzik dinletisi, tiyatro gösterimi ile anılacak.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.