GÜNCEL

DEMOKRASİ PARKI VE CUMHURİYET EVİ  23 NİSAN’DA AÇILIYOR

DEMOKRASİ PARKI VE CUMHURİYET EVİ 23 NİSAN’DA AÇILIYOR

İçinde; Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi 23 Nisan-Pazartesi günü saat 15.00’de düzenlen

“SPOR DİYABETİ YENER” FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ PAZAR GÜNÜ

Bakırköy Belediyesi, Türk Böbrek Vakfı ve Uluslararası Lions Konfederasyonu işbirliği ile düzenlenen “Spor Diyabeti Yener” farkındalık yürüyüşü 22 Nisan-Pazar günü saat 11.00’de Yeşilyurt Çınar Otel sahil kısmında başlayacak.

AYRINTILAR
PROF.DR. BİNGÜR SÖNMEZ: HAYATINDA KALP KRİZİ GÖRMEMİŞ MESLEKTAŞLARIMIZ KOLESTEROL İLAÇLARI KULLANMAYIN DİYOR, SAKIN UYMAYIN

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kalbinizin Sesini Dinleyin” yürüyüşü ve semineri Bakırköy’de gerçekleşti.

“KALBİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN” YÜRÜYÜŞÜ VE SEMİNERİ

PROF.DR. BİNGÜR SÖNMEZ VE OP.DR. BÜLENT KERİMOĞLU KONUŞMACI

KERİMOĞLU: ÖZEL YURTTAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Özel bireylerin her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

AYRINTILAR
İÇİNDE KÜTÜPHANE, ETÜT MERKEZİ, ÇOCUK EVİ, EMEKLİLER EVİ, ÇOCUK OYUN ALANLARI BULUNAN DEMOKRASİ PARKI VE CUMHURİYET EVİ  23 NİSAN’DA AÇILIYOR

İÇİNDE KÜTÜPHANE, ETÜT MERKEZİ, ÇOCUK EVİ, EMEKLİLER EVİ, ÇOCUK OYUN ALANLARI BULUNAN DEMOKRASİ PARKI VE CUMHURİYET EVİ 23 NİSAN’DA AÇILIYOR

İçinde Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi 23 Nisan-Pazartesi günü saat 15.00’de düzenlene

ÜMİT KAFTANCIOĞLU 14. ÖYKÜ YARIŞMASINI ÖZNUR BABUR KAZANDI

1 Nisan 1980’de öldürülen TRT İstanbul Radyosu Prodüktörü, Gazeteci-Yazar Ümit Kaftancıoğlu, ölümünün 38. yıldönümünde Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla anıldı.

ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT’UN ADI YENİ KREŞ İLE YAŞAYACAK

Nüfusa oranla en çok kreş hizmeti veren belediye olan Bakırköy Belediyesi yeni kreşe Şehit Yarbay Songül Yakut’un adını verdi.

AŞIK VEYSEL, TÜRKÜLERİ VE AŞIK FİLMİ ÖZEL GÖSTERİMİYLE ANILDI

Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük halk ozanlarından Aşık Veysel ölümünün 45. Yılında Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla türkülerle ve Aşık filmi özel gösterimiyle anıldı.

ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT ÇOCUK EVİ AÇILIYOR

Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin üst katında yapılan Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi 6 Nisan-Cuma saat 17.00’de hizmete açılıyor.

AŞIK VEYSEL, TÜRKÜLERİ VE AŞIK FİLMİ ÖZEL GÖSTERİMİYLE ANILIYOR

Türk Halk Müziği’nin unutulmaz sanatçısı Aşık Veysel ölümünün 45. Yılında Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla türkülerle ve Aşık filmi özel gösterimiyle anılacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU, AVRUPA KONSEYİNDE KONUŞTU

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde yaptığı konuşmada, ”Bakırköy’de kamusal alanlardaki işgallere son vererek halkımıza kazandırıyoruz” dedi.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.