GÜNCEL

YIKIM SIRASINDA İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Bakırköy Belediyesi’ne ait bir tesiste gerçekleşen yıkım esnasında üzerine demir düşen Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçisi Mustafa Yılmaz(50) hayatını kaybetti.

EVİMİZİN SAĞLIK ELÇİLERİ BAKIRKÖY'DE

Bakırköy Belediyesi ve Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) işbirliğiyle daha önce duyurusu yapılan ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ projesi Bakırköy’de tanıtıldı.

SKOLYOZ NEDİR, NASIL TEDAVİ EDİLİR

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Yeşilköy Rotary Kulübü işbirliği ile düzenlenen “Skolyoz Nedir, Nasıl Tedavi Edilir” konulu toplantı 9 Aralık 201Cumartesi günü saat 09.30-12.30 saatleri arasında Bakırköy Belediyesi Tarık

İSTASYON VE EBUZZİYA CADDELERİNDEKİ TARİHİ DEĞİŞİM İÇİN ESNAFIN FİKRİ ALINDI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu; İstasyon(Fahri Korutürk) ve Ebuzziya Caddelerindeki 7 büfe ve eklentilerinin yıkılmasının ardından iki cadde üzerinde dükkanları bulunan esnafla bir araya gelerek İstasyon ve Ebuzziya Caddelerini Bakırköy’ü

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN  MEVLANA MÜZESİ’NE ZİYARET

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN MEVLANA MÜZESİ’NE ZİYARET

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya Mevlana Müzesi’ne ücretsiz gezi 13 Aralık 2017-Çarşamba akşamı saat 23.45’de gerçekleşecek.

ÜNLÜLERDEN ENGELLİ TAKIMLARI İLE GÖSTERİ MAÇI

Bakırköy Belediyesi’nin, 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla ünlü isimler ile görme engelli milli sporcuları ve ampute futbolcuları arasında gösteri maçı düzenlendi.

Sinemanın ‘Altın Çocuk’u Göksel Arsoy Hayatını Kaleme Aldı

Sinema izleyicilerinin sevgilisi olarak yıllarca sanat dünyasında zirvede kalan Göksel Arsoy, yeni çıkan kitabı "Altın Çocuk"un imza günde sevenleriyle buluştu.

BAKIRKÖY’DE MÜDÜRLERİN %64’Ü KADIN

2 gün boyunca Yeşilköy’de bir otelde devam eden Eşitlik,Adalet, Kadın Zirvesi’nin “Eşitlik ve Adalet İçin Yerel Yönetim” konulu söyleşinde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Bakırköy Belediyesi’nde müdürlerin %64’ü , personelin de %

ÜNLÜ  SANATÇILAR, FUTBOLCULAR ENGELLİLER İÇİN FUTBOL OYNAYACAK

ÜNLÜ SANATÇILAR, FUTBOLCULAR ENGELLİLER İÇİN FUTBOL OYNAYACAK

“SESİ GÖRENLER”, “TEK AYAKLI KRAMPONLARA” KARŞI

Bakırköy Belediyesi Vergi Ayına Çalışanların İkramlarıyla Veda Etti

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2017 yılına ilişkin ödeme süresi 30 Kasım tarihi itibariyle doluyor. Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yoğun geçen vergi ayının son gününde vatandaşlara ikramlarda bulunarak 2017 v

HAFTA SONU BAKIRKÖY’DE “TÜRKÇE FELSEFE” VE “TÜRKİYE’DE FELSEFE” KONUŞULACAK

Bakırköy Belediyesi ve MonoKL Yayınları işbirliği ile düzenlenen “Türkçe Felsefe” Sempozyumu 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.