GÜNCEL

DR. BÜLENT KERİMOĞLU:”BİLGİ GÜVENLİĞİ KURUM KÜLTÜRÜMÜZDÜR”

Bilgi güvenliği yönetim sistemini en kapsamlı hali ile kurarak ISO-27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardını alan ilk belediye olan Bakırköy Belediyesi, uluslararası bağımsız denetim firmasının denetiminin ardından TÜRKAK(Türk Akreditasyon Kurumu

BAKIRKÖY’DE ROCK FIRTINASI ESTİ

Bak’ın Rock Festivali’nin ikincisi Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde yapıldı.

AVRUPA KONSEYİ, BAKIRKÖY’Ü ÇOCUK DOSTU BELEDİYE SEÇTİ

Türkiye’de bir ilki başlatarak Bakırköy’de Çocuk Masası, Çocuk Sağlık ve Sosyal Destek İstasyonunu hizmete açan Bakırköy Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Parlamentosu tarafından “ÇOCUK DOSTU BELEDİYE” seçildi.

SINAV STRESİNİ MÜZİKLE ATTILAR

Bakırköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren BAKGEM(Bakırköy Gençlik Eğitim Merkezi)’nde öğretmenler gözetiminde destek hizmeti alan öğrenciler, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da gerçekleşecek YKS(Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi müzikle sınav stresini att

AYRINTILAR
ROCK RÜZGARI BAKIRKÖY’DEN ESECEK!

Bak’ın Rock Festivali’nin ikincisi 1 Temmuz 2018-Pazar günü, Ataköy 3.Kısım’daki Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde saat 18.00’de başlayacak.

AYRINTILAR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ  “YAZ SANAT OKULU”

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIMIZA ÜCRETSİZ “YAZ SANAT OKULU”

“Kültür ve Sanatın Başkenti” olma ideali ile çalışan Bakırköy Belediyesi’nin çocuklara yönelik ücretsiz “Yaz Sanat Okulu”, 25 Haziran’da başlıyor.

BAKIRKÖY’DE MİZAH MÜZESİ AÇILDI

Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Mizah Müzesi; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Bakırköylülerin katıldığı törenle hizmete açıldı.

BAKIRKÖY’DE MİZAH MÜZESİ AÇILIYOR

Bakırköy’ün Yüzü Daha Da Gülecek! Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Mizah Müzesi 13 Haziran 2018-Çarşamba günü saat 15.00’de hizmete açılacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN SPORCULARA İFTAR

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi Hayvan Barınağı Profesyonel Ekiplerce Temizlendi

Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi; bir Alman firması tarafından ‘hayvan barınağı temizleme projesi’ kapsamında temizlendi.

BBT UKRAYNA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Bakırköy Belediye Tiyatroları ‘nın (BBT), “LENA, LEYLA VE ÖTEKİLER” adlı oyunu Ukrayna’nın en büyük tiyatro festivallerinden olan 20.International Theatre Festivali Melpomene of Tavria ‘dan onur ödülüyle döndü.

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ BAKIRKÖY’DE KUTLANDI

Bakırköy Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü çocuklarla birlikte kutladı.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.