GÜNCEL

KERİMOĞLU: BİZE OY VEREN %60’A DEĞİL BAKIRKÖY’ÜN TAMAMINA EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Dr. Bülent Kerimoğlu ve yeni belediye meclis üyeleri; yeni dönem meclis toplantıları öncesi Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

AYRINTILAR
BELKIS AKKALE VE BAKIRKÖY BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MUHTEŞEM BAHAR KONSERİ

Türkiye’nin ilk akla gelen Türk Halk Müziği sanatçılarından Belkıs Akkale ve şefliğini yaptığı Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir bahar konseri verdi.

SEÇİM KARİKATÜRLERİ SERGİSİ 6 NİSAN’A KADAR BAKIRKÖY’DE

Bakırköy Belediyesi Münir Özkul Kültür Merkezi Ergin Gülen Mizah Müzesi, “Seçim Karikatürleri Sergisi” ile farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

BBT’DE TİYATROLAR GÜNÜ’NDE CINGILLI ÜCRETSİZ

BBT, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde müzikal tarihimize bir güzelleme yapan Cıngıllı’yı sahneliyor

SEÇİM KARİKATÜRLERİ SERGİSİ

Bakırköy Belediyesi Ergin Gülen Mizah Müzesi, “Seçim Karikatürleri Sergisi” ile farklı bir sergiye ev sahipliği yapacak.

TÜRKİYE’DE ÜÇ KİŞİDEN BİRİNDE SİNDİRİM SİSTEMİ BOZUKLUĞU VAR

BASAD 25.YILINI KUTLADI

Bakırköy Halkevi’nden yetişen Tarık Akan, Cem Karaca, Ayşen Gruda, Ergun Köknar, Erdoğan Sıcak, Cihat Tamer ve Üstün Asutay’ın kurduğu Bakırköylü Sanatçılar Derneği(BASAD) 25.yılını kutladı.

BİLGİ GÜVENLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE İLK BELEDİYE: BAKIRKÖY

2014 yılında tüm birimlerini kapsayacak şekilde, Türkiye’de belediyeler arasında ilk kez “Kalite Yönetim Sistemi ISO-27001 belgesini alan Bakırköy Belediyesi’nin çalışmaları Birleşmiş Milletler’in bin yıllık kalkınma hedefleri doğrultusunda da sürdürüleb

BAKIRKÖYLÜLERDEN, ZÜLFÜ LİVANELİ’YE BÜYÜK İLGİ

Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Evrensel Müzik Topluluğu konserine Bakırköylüler büyük ilgi gösterdi.

BAKIRKÖYLÜLER, ÇANAKKALE’DE ŞEHİTLERİMİZİ ANDI

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköylüler, Çanakkale’ye şehitlerimizi anmaya gitti.

AYRINTILAR
ESKİ MİLLİ FUTBOLCULAR İLE KADIN SPORCU VE ÖĞRETMENLER “KADINA ŞİDDETE SON” İÇİN MAÇ YAPTI

Bakırköy Belediyesi tarafından kadına yönelik şiddete dikkat çekerek farkındalık yaratmak amacıyla; eski milli futbolcular ile kadın sporcu ve öğretmenler arasında futsal maçı yapıldı.

TYSD 91 YAŞINDA

Türkiye Yardım Sevenler Derneği(TYSD) 91. Yaşını Bakırköy’de de kutladı.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.