GÜNCEL

BAKIRKÖY’DE HEDEF MİLLİ TAKIMLARA SPORCU YETİŞTİRMEK

BAKIRKÖY’DEKİ ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULUNA 5.000 SPORCU KATILACAK

17. ULUSLARARASI ÇEVRE KISA FİLM FESTİVALİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

"ÇEVRE" TEMALI ULUSAL KISA FİLM YARIŞMASI VE ONUR ÖDÜLÜ SAHİPLERİ ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU

AYRINTILAR
HAMİLELİK VE SONRASINDA ERKEKLER EŞLERİNE NE KADAR YARDIMCI OLUYOR?

ANNE VE BEBEK SAĞLIĞI ARAŞTIRMA SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

AYRINTILAR
BAKIRKÖY’ÜN GÜLEN YÜZÜ, BBT MÜDÜRÜ NİLGÜN GÜLOĞLU CEYHAN İÇİN YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TÖREN DÜZENLENDİ

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın sevilen müdürü Nilgün Güloğlu Ceyhan için Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

CÜZZAMLA SAVAŞIN EFSANE İSMİ TÜRKAN SAYLAN’IN ADI ANI EVİ’NDE YAŞAYACAK

Cüzzamla Savaş Derneği tarafından cüzzam(lepra) ile savaşın efsane ismi Prof. Dr. Türkan Saylan’ın anısını yaşatmak amacıyla “Cüzzamla Savaş Derneği Türkan Saylan Lepra Anı Evi açıldı.

‘Seni Seviyorum Türkiye’  4 Mayıs’ta Almanya’da

‘Seni Seviyorum Türkiye’ 4 Mayıs’ta Almanya’da

Oyunlarıyla, Türkiye’de pek çok saygın tiyatro ödüllerini alan, ülkemizdeki festivallere ve turnulere katılan Bakırköy Belediye Tiyatroları(BBT), ülkemizi yurt dışında da temsil etmeye devam ediyor.

EVİMİZİN SAĞLIK ELÇİLERİ BAKIRKÖY’DE BULUŞTU

ALİNA BOZ DA EVİMİZİN SAĞLIK ELÇİSİ

SATRANÇ SPORCU SAYISI 5 YILDA İKİ KAT ARTTI

Bakırköy Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakırköy İlçe Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Bakırköy İlçe Okul Sporları Satranç Turnuvası, Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde gerçe

KERİMOĞLU: BİZE OY VEREN %60’A DEĞİL BAKIRKÖY’ÜN TAMAMINA EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Dr. Bülent Kerimoğlu ve yeni belediye meclis üyeleri; yeni dönem meclis toplantıları öncesi Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

AYRINTILAR
BELKIS AKKALE VE BAKIRKÖY BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MUHTEŞEM BAHAR KONSERİ

Türkiye’nin ilk akla gelen Türk Halk Müziği sanatçılarından Belkıs Akkale ve şefliğini yaptığı Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir bahar konseri verdi.

SEÇİM KARİKATÜRLERİ SERGİSİ 6 NİSAN’A KADAR BAKIRKÖY’DE

Bakırköy Belediyesi Münir Özkul Kültür Merkezi Ergin Gülen Mizah Müzesi, “Seçim Karikatürleri Sergisi” ile farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

BBT’DE TİYATROLAR GÜNÜ’NDE CINGILLI ÜCRETSİZ

BBT, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde müzikal tarihimize bir güzelleme yapan Cıngıllı’yı sahneliyor

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.