GÜNCEL

25. TROYA KÜLTÜR-SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 25. Troya Kültür-Sanat Ödülleri, Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

AYRINTILAR
AMAN DİKKAT! KANSER BİR YAŞ ALTI ÇOCUKLARDA BİLE GÖRÜLEBİLİYOR AMA TEDAVİSİ MÜMKÜN

Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) tarafından 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü nedeniyle düzenlenen seminere Bakırköylüler de büyük ilgi gösterdi.

25.TROYA KÜLTÜR-SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE  KAVUŞUYOR

25.TROYA KÜLTÜR-SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE KAVUŞUYOR

Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 25. Troya Kültür-Sanat Ödülleri yarın(17 Şubat 2018)-Cumartesi saat 19.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerine kavuşacak.

BAŞKAN KERİMOĞLU, AVRUPA KONSEYİNE BAKIRKÖY ÇOCUK MASASINI ANLATTI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Strasbourg’da devam eden Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Parlamentosu’nda , Bakırköy Çocuk Masasında yapılan güncel çalışmaları anlattı.

AYRINTILAR
BAKIRKÖY'DE ÇOCUKLUK ÇAĞINDA KANSERİN SEBEPLERİ, TEDAVİSİ, KORUNMA YOLLARI SEMİNERİ

Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde KAÇUV(Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) tarafından 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü’nde düzenlenen “Çocukluk Çağı Kanseri” konulu seminer 15 Şubat-Perşembe saat 14.30’da yapılacak.

ONKOLOJİ HASTALARI İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE GRUP AYDA 1 KONSERİ BAKIRKÖY’DE

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Memorial Sağlık Grubu’nun katkılarıyla Grup Ayda 1; Sevgililer Günü’nde onkoloji hastaları ve ailelerine moral konseri verecek.

UMUT KAFE BAKIRKÖY’DE

Bakırköy Belediyesi ve Kanserli Çocuklar Umut Vakfı işbirliği ile ‘Çocukluk Çağı Kanser Haftası’ münasebetiyle ihtiyaç sahibi kanserli çocuklar yararına “Umut Kafe” Bakırköy’de hizmet verecek.

BAKIRKÖY’DE ÇOCUKLAR İÇİN DEV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

BELEDİYE, KAYMAKAMLIK, CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI VE ÇOCUK HAKLARI DERNEĞİ ÇOCUKLAR İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPACAK

BAKIRKÖY’DE ÇOCUKLAR İÇİN DEV İŞBİRLİĞİ

BAKIRKÖY’DE 8.439 KİŞİYE YARDIMCI SAĞLIK HİZMETİ

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Yardımcı Sağlık Hizmetleri Biriminin 2017 yılında 8.439 hastaya hizmet verdiğini açıkladı.

GENETİK YATKINLIK KANSER İÇİN EN ÖNEMLİ FAKTÖR

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun öncülüğünde halkı bilinçlendirmek için sürdürülen sağlık seminerlerine bir yenisi eklendi. Bakırköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği “Bağışıklığınız ne kadar güçlü. Gen

AYRINTILAR
“BAĞIŞIKLIĞINIZ NE KADAR GÜÇLÜ. GENLERİNİZ NE DURUMDA?”

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Bağışılğınız ne kadar güçlü. Genleriniz ne durumda?” konulu seminere konuşmacı olarak Genetik Uzmanı Doç. Dr. Hakan Ulucan konuşmacı olarak katılacak.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.