Bakırköy Belediyesi Fildamı Kültür Merkezi'nde eğitim gören hat, tezhip ve minyatür kursiyerlerinin bu yıl içinde yaptıkları eserler ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile görücüye çıktı.

Bakırköy Belediyesi ve Şeker Sanat Evi işbirliği ile düzenlenen hat, tezhip ve minyatür kursuna katılan kursiyerlerin eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yıl Sonu Sergisi adıyla açılışı yapılan sergi, Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Çetin Emeç Sergi Salonu’nda açıldı. 50 Kursiyerin yaklaşık 100 eserinin yer aldığı sergi 8 Haziran’a kadar açık kalacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tezhip, hat, minyatür, resim, kurslarına bu yıl 200 kursiyerin katıldığını belirterek, “Bugün de Şeker Sanat Evi sahibi ve çok değerli Hat ve Minyatür Sanatçısı, Öğretmenimiz Sabriye Şeker nezaretinde kurslarımıza katılan 50 kursiyerimizin 100 eserini sanatseverlerin beğenisine açıyoruz. Nakkaşlığı günümüze taşıyan değerli eğitmenlerimize ve bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.