Yeni Bakırköy Belediye Binası

2018 Yılında tamamlanacak olan Bakırköy Belediyesi yeni hizmet binası, yaklaşık 40 bin metrekare kapalı alana kurulacak. Açık alan düzenlemesinin yaklaşık 20.000 metrekare yi bulacağı projenin altındaki 570 araçlık otopark bölge halkına ücretsiz hizmet verecek. Yeşil teknoloji ile hizmet sunacak bu yapının içinde konferans salonu, çok amaçlı salon, meclis salonu, kütüphane, kreş, kültür-sanat atölyeleri, bebek bakım odaları, restoran ve kafeterya da yer alacak.

Teknolojik, akıllı ve yeşil bina olarak; 24 saat yaşayacak bir mekan şeklinde tasarlanan yeni hizmet binası, önemli bir işlevi yerine getirerek, belediye ile halk arasındaki işbirliğinin artmasına sosyal belediyeciliğin gelişmesine katkı sunacak.