BAKIRKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EVLENDİRME DAİRESİ

İçinde 3 adet nikah salonu, sergi alanları, 2 balo salonu ve kokteyl salonu olan Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi toplam 7030 metrekare alana kurulacak. Kompleksin içinde idari kısım, restoran, ve mağazalar da yer alacak. Ayrıca 260 metrekarelik seyir terasına sahip olacak yapı, ilçemizin modern görünümüne katkıda bulunacak, 100 araçlık otoparkla hizmet verecektir.

Cam ve perfore metal yüzeyden oluşacak çift cepheli kabuki bina formu ile bütünlük sağlayacak. İkincil cepheyle yerleştirilmiş şeffaf fotovoltaik panellerle kendi enerjisini üretecek olan Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi'nde cephe malzemeleri ile iklimsel konfor ve enerji tasarrufu da sağlanacak.