11 Mayıs 2020'den itibaren Mayıs ayı sonuna kadar hizmet aracımız aşağıdaki yazılı takvim ve saatler doğrultusunda mahallelerimizi dolaşacak, Belediyemize Emlak Vergisi ve diğer ödemelerinizi güvenle ödemenizde yardımcı olacaktır.

Görevli personellerimizin yaka kartları bulunacaktır. Teyit etmek isterseniz kimliklerine bakıp 4149683 nolu telefonu arayarak isim teyidi yapabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmemiş Cumartesi ve Pazar günleri ile Ulusal Bayramlarda Belediye binamızdaki veznemiz açık olup, mobil araç dolaşmayacaktır.(Mobil araç hizmet saatleri sabah 09:00-12:00, öğleden sonra 13:00-16:00).

Aracımız talebiniz üzere yoğun olmadığı zamanlar takvim dışındada geleceklerdir. Ayrıca Vergilerinizi Belediyemiz web sitesi online işlemlerden ve tüm Halkbank şubelerinden ödemelerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz.

Sağlık ve Esenlikler dileriz.

#Evdekal