GÜNCEL

Pazar Yerleri Hakkında Duyuru (İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile)

İçişleri Bakanlığımızın Pazar yeri genelgesi ile; Osmaniye’de Salı günleri kurulan pazarımız Osmaniye'de (Çırpıcı) Cumartesi günleri kurulan pazarımız, Yeşilköy’de Çarşamba günleri kurulan pazarımız, Şenlikköy’de Pazar günleri kurulan pazarımız, Yen

BAKIRKÖY'DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dr Bülent Kerimoğlu: "Başta Ulu Önderimiz ve Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

14 MART TIP BAYRAMI BAKIRKÖY’DE KUTLANDI

Bakırköy Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı’ önünde tören düzenledi.

ÇÖPLERİMİZ ÇİÇEK OLSUN

‘Bokashi Yöntemi’ hakkındaki tüm merak ettiklerinizi canlı yayınlayacağımız panelimizde izleyebilirsiniz.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA HALKIN YANINDA

Bakırköy Belediyesi, Covid-19 Döneminde Bakırköylüleri evlerinde ziyaret ederek Evde Sağlık Hizmetlerinin yanı sıra virüsten korunma yollarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

AYRINTILAR
DEPREMİN İLK 6 SAATİ HAYAT MESELESİ!

Belediyemiz ile TÜM BEL SEN arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediyemiz ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK)'na bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri (Tüm Bel Sen) arasında toplu iş sözleşmesini imzalandı.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN ‘SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SAYGI ANITI’ AÇILDI

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle cansiperhane çalışan sağlıkçılarımız ve bu süreçte hayatını kaybeden sağlık çalışanları için ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı’ açılışı gerçekleştirdi. Bakırköylü heykeltıraş Dilşad Akçayöz tarafından yap

AYRINTILAR
Belediyemize ve ek binalarımıza girişler

Belediyemize ve ek binalarımıza girişler "HES kodu” sorgulanarak yapılacaktır

Belediyemize ve ek binalarımıza girişler, pandemi sebebiyle 5 Ekim 2020 tarihi itibariyle "HES kodu” sorgulanarak yapılacaktır.

BAKIRKÖY’DE “UZAKTAN EĞİTİME UZAK KALMASINLAR” KAMPANYASI

Bakırköy Belediyesi, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim alan öğrenciler için “UZAKTAN EĞİTİME UZAK KALMASINLAR” tablet ve bilgisayar yardım kampanyası başlattı.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.