GÜNCEL

BAKIRKÖY’DE ÇOCUKLAR YENİ YIL DİLEKLERİNE KAVUŞTU

Her yıl olduğu gibi bu yeni yılda da “Dilek Ağacı”na, isteklerini asan Bakırköylü çocuklar dileklerine kavuştu.

BAKIRKÖY’DE SPORUN ENLERİ 2019 ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve Bakırköy'de yaşayan vatandaşların anketle belirlediği 'Sporun Enleri 2019' töreninde ödüller sahiplerini buldu.

AYRINTILAR
EVİNİ DEPREME KARŞI KONTROL ETTİR. AFETE HAZIR OL!

AYRINTILAR
Mali Hizmetler ve Özel Kalem Müdürlüğü Koordinatörlüğünde CİMER Eğitimi Verildi.

Bakırköy'de

Bakırköy'de "Belarus Dostuk Parkı" açıldı

Bakırköy Belediyesi ve Belarus'un Minsk Sovyetski Bölgesi Belediyesi arasında imzalanan dostluk anlaşmasıyla Bakırköy'de "Belarus Dostluk Parkı" açıldı.

BAKIRKÖY ÇOCUK MASASI,”

BAKIRKÖY ÇOCUK MASASI,” "İNSANİ KALKINMADA ÇOCUĞUN YERİ VE DEĞERİ SEMİNERİ" YAPILDI

Bakırköy Belediyesi öncülüğünde Türkiye’de ilk kez kurulan Bakırköy Çocuk Masası tarafından düzenlenen "İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri" konulu seminer Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Belediyemizi ve İlçemizi Ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu "Ortak Masa Toplantıları" kapsamında Bakırköyü ziyaret etti.

"İNSANİ KALKINMADA ÇOCUĞUN YERİ VE DEĞERİ" KONULU SEMİNER

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı ve Çocuk Masası, Çocuk Hakları Zirvesi Derneği işbirliği ile 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla "İnsani Kalkınmada Çocuğun Yeri ve Değeri" konulu seminer düzenleyecek.

“MODEL” BAKIRKÖY’DE

Bakırköy Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından “Milli Mücadelenin 100.Yılı Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlenen sergi yarın açılıyor.

ARTİSTİK BUZ PATENİ ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN KERİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası A kadınlar kategorisinde birinci olan Sevgi Deniz Günsay ve takım arkadaşları kendilerine her zaman destek olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

YEŞİLKÖY KENT MEYDANI’NA ATATÜRK HEYKELİ

Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Heykeli, Yeşilköy’de Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi karşısında bulunan Yeşilköy Kent Meydanı’nda açıldı.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.