GÜNCEL

YEŞİLKÖY KENT MEYDANI’NA ATATÜRK HEYKELİ

Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Heykeli, Yeşilköy’de Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi karşısında bulunan Yeşilköy Kent Meydanı’nda açıldı.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ 10. YIL MÜZESİ’NE YENİ BELGELER KAZANDIRDI

Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu: “Siz değerli dostlarımızın, müzemizin tanıtımında birer elçi olmasını talep ediyoruz” Türkiye Cumhuriyet’inin ilanının 10. Yılına ait orijinal belge, fotoğraf ve basılı yayınların da aralarında bulunduğu sergi Bakırköy Beledi

BAKIRKÖY’DE AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Bakırköy’de “Amatör Spor Haftası” nedeniyle Bakırköylü sporcular, öğrenciler ve amatör spor kulüplerinin katıldığı yürüyüş ve açık hava spor etkinlikleri düzenlendi.

CUMHURİYETİN 10 YILI BELGELERİ BAKIRKÖY’DE

Türkiye Cumhuriyet’inin ilanının 10. Yılına ait orijinal belge, fotoğraf ve basılı yayınlar Bakırköy Belediyesi 10. Yıl Cumhuriyet Müzesi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

CENK İLDEM BAŞKAN KERİMOĞLU’NA ANTRENMAN SÖZÜ VERDİ

Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 97 kiloda bronz madalya kazanan milli sporcu Cenk İldem Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Kerimoğlu, Cenk İldem’den dünya şampiyonluğu istedi.

BAŞKAN KERİMOĞLU, ÖZGÜRLÜK MEYDANI’NDA BİNLERCE AŞURE İKRAM ETTİ

Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanında binlerce yurttaşa aşure ikram edildi.

Aşure İkramımıza Tüm Halkımız Davetlidir

Muharrem Ayının Bereketini Birlikte Paylaşalım

ÜCRETSİZ Kültür ve Sanat Kurslarımız Devam Ediyor

Kültür-Sanat Merkezlerimizde her yaş grubu Bakırköylülere ÜCRETSİZ Kültür ve Sanat Kursları düzenliyor, kursiyerlerimize yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunmaya devam ediyoruz.

AYRINTILAR
Bilgileriniz ISO-27001:2013 Güvenlik Politikamız Kapsamında Korunmaktadır.