GÜNCEL

OKULLARIMIZIN ÇEVRE DÜZENLEME VE BAKIMLARI YAPILIYOR

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tüm okullarımızdaki faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor.

AŞEVİMİZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Bakırköy’deki ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza günlük 3000 kap sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilere “Sağlıklı Bir Gelecek İçin” Sağlık Taraması

Çocuk Doktorumuz ve Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Doktorlarımızla; ilçemizde bulunan anaokulu, ilk ve orta öğretim öğrencilerine, ücretsiz tanı-tedavi uygulamaları ile sağlık taraması yapılıyor.

ARA TATİLDE OKULLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Bakırköy Belediyesi eğitim ve öğretimin ara tatile girmesiyle birlikte ilçemizde bulunan ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığını korumak amacıyla temizlik çalışmaları başlattı.

132 CADDE ve SOKAK YENİLENDİ

Bakırköy Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında asfalt serme yol bakım – onarım – yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

132 CADDE ve SOKAK YENİLENDİ

ÜCRETSİZ KIŞ SPOR OKULUMUZ DEVAM EDİYOR

Tenisten futbola, yüzmeden jimnastiğe, voleyboldan basketbola ve daha birçok branşta ÜCRETSİZ düzenlediğimiz “Kış Spor Okulumuz” devam ediyor.

Kreşlerimize “BAŞKAN AMCA” Geldi

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, yaklaşık 800 çocuğumuzun eğitim gördüğü Belediye Kreşlerimizi ziyaret etti.

BETON BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Çocuklarımız daha yeşil bir Bakırköy’de yaşasın, doğayla iç içe olsunlar diye, periyodik olarak çocuklarımızla ağaç dikimi gerçekleştiriyoruz.

BAŞKAN DR. BÜLENT KERİMOĞLU, HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Şefliği ve Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

BAKIRKÖY'DE ''ATA'YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ''

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83 . Yılında Bakırköy’de düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ARALIKSIZ HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu müdürlük ziyaretleri kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

Önemli Linkler

CV Bank
Online Laboratuvar Sonuçları
Kamu Denetçiliği Kurumu
SMS Kayıt
BİMER
RESMİ GAZETE
Trafik Durumu
HALK MASASI
BEDAŞ

Belgeler ve Sertifikalar

KVK Kanunu Bildirimi
İSO 20000
İSO 45001
Belediye Gelirlerinin Vergi Türü Ayrımında Analizi, Etkinlik Üzerine Bir Değerlendirme ve Öneriler
Bilgileriniz ISO-27001:2013 G羹venlik Politikam覺z Kapsam覺nda Korunmaktad覺r.