Bakırköy Belediyesi olarak  pandemi sürecinde sizlerin sağlığını korumak ve sizlere daha hızlı , kolay hizmet sunmak adına E-Belediye sistemimizi dahada geliştirdik.Yürürlüğe giren 7256 sayılı yasa kapsamında vergi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımız,Belediye binamıza gelmeden online olarak yapılandırma başvurusunda bulunup, ödemelerini internet üzerinden yapabilme şansına sahipler.

7256 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’ kapsamında, sizlerin Emlak,Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam, Eğlence vergisi, 213 sayılı Kanun kapsamındaki ve 6183 sayılı Kanun kapsamındaki borçlarınızı online olarak “kendi tercih edeceğiniz taksit süresi” ile yapılandırmaktayız. Bakırköy Belediyesi’ne vergi borcu olan ve ilgili kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen sizler en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar https://tahsilat.bakirkoy.bel.tr/  adresinden online olarak işlemininizi yapmayı ya da Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne gelerek başvuru yapmayı unutmayınız.