Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu müdürlük ziyaretleri kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

Belediyemize bağlı Müdürlük ve Dış Birimleri rutin olarak ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Tıp Merkezi, Ağız Diş ve Çocuk Ağız Diş, Ücretsiz Evde Sağlık ve Ambulans hizmetlerindeki çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldi. Başkan Kerimoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak personel ile bir süre sohbet etti. Pandemi Dönemi boyunca olduğu gibi eksiksiz ve aralıksız hizmetlerine devam eden çalışanlarımıza Bakırköy halkı adına şükranlarını sunduğunu belirten Kerimoğlu: “Halkımızın sağlığı için aralıksız hizmete devam eden değerli çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.