Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu: “ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi standardı ile belediye olarak büyük önem verdiğimiz çalışanların bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarından korunması, yaşanacak iş kazaları ve bunların sonuçlarından belediyemizin göreceği zararları önleyecek yaklaşımlarla, çalışanlarımıza verdiğimiz değer ile güvenli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bakırköy Belediyesi olarak çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini tamamlayarak ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı almaya hak kazandık. Bu konuda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”